(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-20-2022, 04:57 PM przez maciej.)
Rejestrując się zobowiązujesz się do przestrzegania naszego Regulaminu naszego forum
Informacyjnie
1. Rejestracja i korzystanie z naszego forum jest w pełni darmowe
2. Korzystanie z naszego forum nie naściągamy sobie wirusów i nie uszkodzimy komputera
3. Rejestracja jest bardzo szybka i prosta trwa tylko 5 minut
4. z jednego konta można korzystać na każdym komputerze
Ogólne
1. Wszelkie zmiany na forum są wynikiem decyzji zespołu administracyjnego.
2. W skład zespołu administracyjnego, wchodzą: administratorzy, super moderatorzy, moderatorzy.
3. Administrator może konsultować swoje decyzje wice administratorami.
4. Zespół Moderatorów i Super Moderatorów ma głos doradczy w zakresie poczynań administracji.
5. Moderator kreuje wizerunek swego działu i jest obowiązany wykonywać polecenia administracji forum.
6. Użytkownik jest bezwzględnie zobowiązany do wykonywania zaleceń administratorów, super moderatorów i moderatorów. Nie zastosowanie się do zaleceń zespołu administracyjnego, może skutkować usunięciem profilu.
Inne
1. Po rejestracji na forum, przywitaj się z innymi forumowiczami w dziale Hydepark - > Poznajmy się.
2. Nie czyń bliźniemu co Tobie nie miłe, zachowuj się zgodnie z obowiązującymi normami zachowania w, których zakres wyznacza ogół, nie jednostka.
3. Na tym Forum obowiązuje akademicki model dyskusji, co oznacza, iż odnosimy się twardo do dyskutowanych tez, a nie ich autorów. Używaj argumentów, nie epitetów.
4. Dyskutowanie na zasadzie "Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest moja niż twoja. Że właśnie moja racja jest racja najnowsza!" będzie banowane.
|